50% DISCOUNT FOR JUNIOR RIDERS

EQUIMO BLOG

> back to list

22.12.2022

Čas letí závratnou rychlostí a Vánoce už číhají za rohem. A zatímco lidé v těchto dnech shání poslední dárky pro své nejbližší, majitelé a milovníci koní nezapomínají ani na své miláčky. Chcete-li jim letos dát něco více než jen obvyklé mrkvičky a jablíčka, máme pro vás tři tipy na dárky, se kterými vaši koně budou opravdu mít šťastné a veselé.

1) Váš čas

„Cože? Vždyť koně zabírají veškerý volný čas, který mám!“ je pravděpodobně vaše reakce. Jenže zatímco koně vyplňují většinu našich dní, může se stát, že povinnosti děláme tak nějak na autopilota.

Zkuste s nimi letos o Vánocích pouze být. Buďte přítomní. Využijte volný čas a užijte si dny strávené s nimi o něco více. Všímejte si všech malých věcí. A hlavně, važte si každé minuty s nimi, protože ty jsou tím největším darem.

 2) Domácí cukroví

Vůně cukroví vytaženého z trouby je pro mnohé z nás jednou z nejkrásnějších vánočních vzpomínek. Dobrá zpráva je, že o ni nemusí být ochuzeni ani vaši miláčci! Cukroví či sušenky pro koně jsou opravdu jednoduché – smíchejte vločky, vodu a cokoli, co má váš koník rád (jablka, mrkve, pomeranče…). Vytvořte ze směsi kuličky a nechte je péci v troubě. Láska, přeci jen, prochází žaludkem!

3) Investice k nezaplacení

Starost o koně občas připomíná péči o vzácnou zlatou rybku, kterou se snažíme udržet naživu – tedy v našem případě zdravou. Obdarujte proto letos sebe i svého koně darem zdraví.

Nový EQUIMO Heart Rate set vám pomůže měřit srdeční tep vašeho koně každou sekundu tréninku a vy můžete zhodnotit jeho náročnost, zabránit přetrénování a dát si pozor na jakékoli nepravidelnosti signalizující zdravotní potíž, kterou rozhodně nechcete opomenout!

 

PS: Zatímco uvedení Heart Rate setu na trh je naplánováno na měsíc leden, vy si jej můžete předobjednat již nyní!