50% DISCOUNT FOR JUNIOR RIDERS

EQUIMO BLOG

> back to list

22.8.2022

Pokud jste narazili na náš blog, pravděpodobně už víte, co EQUIMO tracker je a co umí. Jak vám ale může pomoci v každodenním životě? Pojďme se podívat na tři způsoby, jak vám EQUIMO zjednoduší bytí s koňmi. 

1. Veďte svůj tým

Vedení týmu koní a lidí může být pěkně náročné. Očkování, krve, kontrola zubařem, návštěva kováře, ošetření fyzioterapeutem… Každý kůň potřebuje individuální péči a se škálou dostupných procedur je snadné na něco zapomenout. EQUIMO umožňuje zapsat každé ošetření a událost všech koní do kalendáře. Pro každou událost navíc můžete nastavit opakování, a aplikace vás upozorní, že je čas přeočkovat či dát nové podkovy.

V aplikaci je také možnost sdílet koně s různými lidmi – ošetřovatelkou, veterinářem či trenérem. Všechny události, které zapíšete, se zobrazí také v kalendářích těchto osob a váš tým bude dokonale propojen.

2. Kontrolujte práci vašich koní

Sdílení s lidmi nefunguje jen v rámci veterinárních ošetření. Představte si, že jedete pryč, na dovolenou či závody a necháváte některá z vašich zvířat doma. Přestože vašemu týmu věříte na sto procent, rádi byste věděli, co vaši koně dělají – přeci jen, jste jejich jezdci a musíte vědět, na co po návratu navázat! 

Sdílejte své koně s ošetřovatelkou či jezdcem a umožněte jim jezdit – tedy udělte jim v aplikaci pravomoce přidávat vlastní jízdy. Když bude jejich trénink hotov, aplikace vás upozorní, uvidíte analýzu celé jízdy a budete přesně vědět, co vaši koně dělali a jak jim to šlo! 

3. Získejte obecný přehled

Zlepšuje se můj kůň? Jak se v průběhu času vyvíjí? Změnila se moje rutina? Odpovědi na tyto otázky leží v EQUIMO aplikaci. Prozkoumejte své nedávné i minulé jízdy, porovnejte je, a potřebujete-li si zapsat jakékoli komentáře či poznámky, i na ně se najde místo.  

Získáte také obecný přehled o každé z vašich jízd. Čas, vyváženost, rychlost, tempo, nastoupané metry, spálené kalorie a mnoho dalšího – tato data vám pomohou vylepšit trénink a přizpůsobit každou jízdu přesně dle potřeb vašeho koně.